Koža

 

Telovadba za kožo

Da bi kožo lahko učvrstili in napeli, le ta potrebuje gibanje. Pri tem ima odločilno vlogo vakuumska obleka HYPOXI. Koža na problematičnih mestih s pomočjo podtlaka in nadtlaka nežno telovadi. Na ta način vezno tkivo izmenično nežno vlečemo in pritiskamo. Koža, podobno kot mišice na fitnesu, telovadi. S pomočjo podtlaka v tkivo potegnemo sveže hranilne snovi in kisik, ki vzpodbujajo in pospešujejo presnovo. Nadtlak pa potisne iz tkiva vse škodljive snovi in s tem pozitivno deluje na limfni in venski sistem.
 

HYPOXI terapija doseže optimalno delovanje že po 20 minutah in učinek je edinstven. Izboljšanje je vidno že po nekaj uporabah.

Trebuh in boki

 

Gre tudi brez trebušnjakov

Pri obdelovanju kritične cone na trebuhu niso nujno potrebni mučni trebušnjaki. Vakuumska obleka HYPOXI je v kombinaciji z blagim treningom za izgorevanje maščob neprimerno bolj učinkovita. Opremljena je z mrežo tlačnih komor, v katerih se izmenjujeta nadtlak in podtlak, s tem pa načrtno delujeta točno na srednji del telesa. Prav tukaj se prekrvavitev močno stimulira. Ta del treninga se izvaja na tekaški stezi ali kakšni drugi kardio napravi.

 

POZOR!   OBSEG TREBUHA

Trebušni obseg večji od 88 cm pri ženskah in 100 cm pri moških velja za pomemben rizični dejavnik. Preveč maščobe na predelu trebuha je lahko vzrok za številne bolezni, kot je srčni infarkt, kap, itd. Torej ne gre le za estetski, ampak tudi zdravstveni problem.

Noge in zadnjica

 

Kdor želi s HYPOXI terapijo oblikovati noge in zadnjico, ne potrebuje naporne telovadbe. Do cilja bomo hitreje prišli z blagim treningom na ergometru, ki »pospešuje« presnovo maščobe. Pri oblikovanju telesa je namreč odločilno optimalno aktiviranje problematičnih con. Prav zato se zadnjica in noge pri treningu na ustrezni HYPOXI napravi nahajajo znotraj neprodušne komore, kjer se tlak izmenjuje. Le ta poskrbi za ekstremno povečano prekrvavitev kritičnih con. Kot posledica se iz stimuliranega tkiva odpravlja maščobe in obremenjujoče - škodljive snovi. Rezultat: vitke noge in čvrsta zadnjica.

Prekrvavitev

 

Prekrvavitev pospešuje razgradnjo maščob

Maščobne blazinice na slabo prekrvavljenih mestih ne bodo izginile niti s stradanjem niti z intenzivnim treningom. Naš organizem namreč maščobo vedno najprej razgradi na dobro prekrvavljenih mestih. Vzrok je v tem, da se maščoba transportira in služi kot gorivo le s pomočjo krvnega obtoka. Dejstvo: boljša kot je prekrvavitev, toliko lažje se razgradi maščoba. Slabo prekrvavljeni deli telesa zlahka postanejo problematične cone.

 

Občutna razlika s pomočjo HYPOXI terapije

S preprostim preizkusom lahko primerjamo običajen trening s HYPOXI terapijo:

 po 30 minutni vadbi izmerite temperaturo različnih delov telesa. Ugotovili boste, da so določeni deli telesa topli, vaše kritične cone pa so ostale hladne. Vzrok je v slabi prekrvavitvi teh predelov, zato se maščoba tu razgrajuje bistveno počasneje. Posledica: vitkejši zgornji dela telesa – ampak celulit ostane! Ampak ne obupati! Prav tukaj nastopi patentirana HYPOXI terapija! Kritične cone so namreč po terapiji posebno dobro prekrvavljene.